MDS For Think Pink

MDS For Think Pink

Mijn naam is Gert-Jan Timmerman en in maart 2022 loop ik de Marathon Des Sables (MDS) ten voordele van THINK PINK om geld in te zamelen voor iedereen die een gelijkaardige tunnel moet bewandelen als mijn zus.

Het project om de 36ste editie van Marathon Des Sables (2022) te lopen staat al even vast.
De voorbereidingen lopen goed en ik krijg ontzettend veel vanuit mijn dichte omgeving. Vele vrienden en familie vragen zich vaak af hoe zwaar sommige trainingen zijn, hoe moeilijk dit te combineren is met alle andere dagdagelijkse activiteiten.

De reactie was voordien steeds dezelfde: “Het is een bijzonder avontuur en kijk er enorm naar uit”. De laatste weken wordt de bovenstaande reactie aangevuld met een zeer belangrijke nuance, zijnde: “Het is mijn eigen keuze”.

Vorige Post Volgende Post